Please enable JS
  • slidebg2

Approach

Somerset Colleges Design Centre reveals its curved atrium shape and circular stair forms at the heart of a new technology hub. TVS Architects design will inspire a learning ecosystem infusing the creative experience with the building identity, whilst maintaining a nuanced spatial pragmatism.

Project: 
Somerset College Design Centre
Category: 
Education
Scope: 
Architecture and Interior Design
Location: 
Somerset College, Gold Coast
img

Outcome

Nestled in between two existing buildings, the Tech Hub is absorbed by the negative spaces produced from the surrounding buildings. The architecture facilitates a metaphoric sensory connection to the end user through a palate of natural materials, textures and a spatial design that flows from the entrance and up through the atrium into the entire space.

img

Experience

Each zone is designed to provide a unique learning experience, but at the same time the space has been thoughtfully designed to give flexibility to the user of the space. This is very important for the design of educational spaces, the user must be the author of the space, choosing to use or discard the tools presented to him.

LET’S CREATE THE ULTIMATE ENVIRONMENT
GET IN TOUCH