Please enable JS
  • slidebg2

Approach

The design vision was to create a place where men are able to work on meaningful projects at their own pace in their own time in the company of other men. A major objective was to advance the well-being and health of members.

Project: 
Crestmead Menshed
Category: 
Community
Scope: 
Architecture
Location: 
Crestmead, Queensland
img

Outcome

A main circulation spine frames a meaningful shedder activity narrative through the Menshed:

- transparent and inviting street appearance,
- thoughtful journey into the Menshed with view corridors, sequenced space making, terraces, linking the public and private places, integrating inside to outside,
- transparency for maximum natural light and human connection,
- architectural language of human scale veranda spaces with personality when viewed from the street.

img

Experience

The building encourages community integration through a transparent building skin, harnessing natural light whilst providing intimate views to its user activity inside from the public street.

LET’S CREATE THE ULTIMATE ENVIRONMENT
GET IN TOUCH